e-mail: directorpizza33@gmail.com
При підборі місця обов'язково враховуються:
• близькість станції метро;
• великий потік і / або скупчення людей; (Лукьяновка або Троещина)
• торгові зони; бажано наявність культурного навколишнього ландшафту - відсутність будівництв, великих заводів і підприємств;
• переважно наявність місця під літній майданчик; бажано зручний під'їзд і паркування автокурьерской доставки;
• поверх: перший, перший + другий, перший + підвал;
• будівля: нежитлове адміністративне або торгове, можливо житловий будинок, в якому вже знаходився заклад громадського харчування;
• вимоги до приміщення: нежитловий фонд; площа 100 м.кв.( з залом не менше 150 кв.м); обов'язкова наявність двох виходів, один з яких фасадний;
• зал: в ідеалі приміщення прямокутної форми, з вітринами вікнами, які виходять на фасад; стеля не нижче 3,5 м;
• комунікації: наявність електричної потужності не менше 70 кВт або вивчена можливість збільшення; наявність систем водопроводу і каналізації;
Термін оренди: від 7 років.
e-mail: directorpizza33@gmail.com
e-mail: directorpizza33@gmail.com
e-mail: directorpizza33@gmail.com